banner-img

PixelPoint POS-software biedt een allround kassa-oplossing voor uw hotel- of restaurantkassa. Een intuïtief scherm zorgt ervoor dat bestellingen snel en efficiënt in uw kassasysteem kunnen worden ingevoerd, zodat er meer tijd overblijft voor service en verkoop. Een ideaal afrekensysteem voor de horeca, dat prettig en efficiënt werkt voor uzelf én voor de gast!

 

De Aerpos kassa-hardware heeft een strak en modern design, is speciaal ontworpen voor de horeca branche en is heel eenvoudig om mee te werken. De Aerpos neemt bovendien weinig ruimte in beslag waardoor het makkelijk te verplaatsen is. De Aerpos heeft een ultra dun touch screen, is spatwaterdicht en de robuuste behuizing zorgt ervoor dat het ook tegen een stootje kan. De hardware bevat een volledige geïntegreerde PC en is uit te breiden met een magneetkaartlezer en klantendisplay.

 

De Everserv500 kassahardware heeft een strak en modern design, is speciaal ontworpen voor de horeca branche en is eenvoudig om mee te werken. De hardware bevat een volledig geïntegreerde pc en kaartlezer en is uit te breiden met een klantendisplay. De Everserv500 neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk te verplaatsen, bovendien kan door middel van een wandbeugel de kassa ook opgehangen worden. De hardware is spatwaterdicht en kan prima tegen een stootje.