banner-img

PixelPoint POS is software voor horecakassa’s die eenvoudig geconfigureerd kan worden in alle soorten horecabedrijven, dus ook perfect als u een bar, cafetaria, themapark, kleinschalig cateringbedrijfje, drive-through of een (sport-)kantine runt.

PixelPoint POS-kassasoftware is makkelijk aan te passen aan uw behoeften, ook wanneer deze veranderen. De functies in de PixelPoint POS-kassasoftware werken allemaal samen, waardoor kostbare integratie overbodig is. Met PixelPoint POS kan snel, eenvoudig en accuraat gewerkt worden.

Als manager bent u met behulp van PixelPoint POS in staat om verkoopinformatie nauwkeurig bij te houden en te verzamelen. Een kassasysteem met PixelPoint POS is makkelijk te beheren vanaf uw eigen werkplek. Via een real time inbelverbinding zijn alle POS-functies in het backoffice-programma gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt u op elk moment van de dag de rapportages inzien, of deze uitprinten op A4-formaat. De backoffice-applicatie is ook gewoon vanuit de kassa op te starten en te gebruiken.

PixelPoint POS is daarmee dan ook de ideale kassasoftware voor elk horecabedrijf;
van hotel of fastfoodketen tot sterrenrestaurant.

De belangrijkste voordelen van PixelPoint POS-kassasoftware op een rijtje:
          • Geavanceerd voorraadbeheer. 
          • Automatische comboherkenning.
          • Automatische dagsluiting. 
          • Door de automatische gangenrangschikking overzichtelijk voor de keuken.
          • Interactief PixelPoint menuboard. 
          • Geschikt voor iedere horeca-omgeving.
          • Handheld (PixelPoint Pocket PoS)

PixelPoint HeadOffice
PixelPoint HeadOffice is een bedrijfsmanagementsysteem voor het Pixelpoint POS-systeem, dat alle aspecten van bedrijfsmanagement integreert.

Of u nu één of meerdere vestigingen wilt beheren, met de eenvoudige en gebruiksvriendelijke BackOffice-toepassing van PixelPoint HeadOffice kan dit in een handomdraai. Bedrijf gestuurd menubeheer, regionale prijshandhaving, dataopslag, analyse, en nog veel meer is er mogelijk met PixelPoint HeadOffice.

Uw beheerder kan alle bedrijf gerelateerde velden van PixelPoint POS programmeren en deze programmering vervolgens via internet overzetten naar een andere locatie. Dit betekent dat taken die doorgevoerd moeten worden binnen de hele onderneming, met een druk op de knop aangepast kunnen worden. Dit kan voor elke vestiging op hetzelfde moment, zónder vertraging.

Als u de verkoopcijfers wilt weten van al uw vestigingen over een bepaalde periode, de afgelopen week bijvoorbeeld, is dat een fluitje van een cent. Dit kunnen we zelfs automatiseren, zodat u de verkoopcijfers altijd op een vaste tijd, bijvoorbeeld iedere maandagochtend, in uw mail binnen krijgt.

Het managen van uw onderneming was nooit eerder zo makkelijk als met de hulp van PixelPoint HeadOffice.

Kassa hardware. Freetime Hospitality biedt de totaaloplossing voor uw kassasysteem. Wij zorgen ook voor alle toebehoren voor uw kassa, of u nou vanaf een vaste point-of-sale werkt, of een handheld gebruikt. Freetime Hospitality zorgt dat afrekenen altijd snel en efficiënt gaat! 

Printer en kassalade
Bent u op zoek naar een printer om uw kassabonnen uit te printen? Freetime Hospitality heeft printers voor diverse kassasystemen. Ook de bijbehorende kassarollen en inktlinten zijn bij ons te verkrijgen. 

Handheld
Handig en handzaam bestellingen opnemen met de handheld van PixelPoint Pocket POS. Direct aan tafel bestellingen opnemen, die automatisch worden doorgegeven aan de bar of keuken. Ook kunt u direct aan tafel afrekenen. De handheld zorgt voor meer omzet en efficiënter werken. 

Kassarollen
Freetime Hospitality levert kassarollen in vele soorten, maten en verpakkingseenheden. Alles van top kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Voor elke kassa of printer een geschikte kassarol.

Kassalade
Freetime Hospitality kan u helpen aan een geldlade voor uw kassa. Handmatig of elektronisch, diverse verdelingen voor muntvakken en biljetvakken. Ook voor een geldlade bent u bij ons aan het juiste adres.